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[The following questions regarding the 1975 edi-

tion rules were submitted to Avalon Hill by Wen-

dell Martin in a 10/89 letter. These Questions and 

Answers were posted on Web-Grognards 

(http://grognard.com/). I have added the para-

graph and subject headings. Wendell Martin's 

web site, as listed, is no longer active. I did not 

check his e-mail addresses. cgm] 
 

BLITZKRIEG ERRATA 
 

21./32.74 Nullification of Automatic Victory 

Q: It is stated in 32.74 that attacking units that 

moved through a (nullified) AV must retrace their 

steps as in 23.5. 23.5 has to do with beach sup-

ply. What rule reference was intended? 

A: A rule that was deleted. The units are sup-

posed to pile up as close as possible behind the 

nullified AV, not in enemy ZOC and not attacking. 
 

23.4/32.3 Interception of Air Supply 

Q: Also, nowhere in rule section 32.3 is it stated 

that air transport supply can be intercepted. Is it 

immune? 

A: Yes. 
 

28. Replacements 

Q: The overall impression given by rule section 

28 is that ground unit replacements can never 

exceed air unit replacements; if two of your three   

aircraft cities are bombed in a given turn, you 

may only produce one air and one ground unit. Is 

this correct? 

A: No, we suggest that you allow 3 ground re-

placements and 3 air replacements, so bombing 

the air replacements affects only air replace-

ments. 
 

28.1 Accumulated Replacements 

Q: If this is the case, how can replacements be 

accumulated for later use (28.1)? 

A: Replacements cannot be accumulated.  28.1 is 

simply wrong. 
 

32.33 Interception of Air Transport 

Q: Can non-paratroop units that are being air 

transported be intercepted (32.33)? I ask be-

cause there is no mention of them being inter-

cepted and nullifying an AV like paratroop inter-

ception does (32.74). 

A: Yes. The same rule applies to them, however - 

i.e. 32.74 applies to air transport as well. 

 

32.4 Return Fire of Unescorted Bombers 

Q: Do unescorted bombers also return fire at 1/2 

strength (32.4)? 

A: No - only if escorted. 
 

36. Critical Resources 

Q: Can captured enemy cities be used by the 

capturing player? 

A: No, only the neutral cities can be used by ei-
ther side. 
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